Direcció: Betlem Burcet

Parlar de Betlem Burcet és parlar de passió per la Dansa Irlandesa

“El meu objectiu és transmetre totes les meves vivències, per fer arribar als meus alumnes tot aquest coneixement, encoratjar-los perquè segueixin millorant, gaudint de l’aprenentatge, dels viatges, d’un ambient agradable i acollidor dins l’escola. Vull una escola que a part d’aprendre a ballar, els alumnes entenguin d’on prové cadascuna de les coses que aprenen, els seus orígens, la seva tradició musical, els fets històrics que s’han donat. Crec, que el fet d’haver viscut allà, m’ha ajudat a copsar els detalls i entendre la complexitat de la dansa irlandesa actual.” – Betlem Burcet

El 2012 abandona la seva feina com a docent per la Generalitat de Catalunya, per a seguir formant-se a Irlanda durant un any, becada per la Marie Duffy Foundation, Coreògrafa de Lord of the Dance.

Supera la prova d’accés, i entra a la Irish World Academy of Music and Dance a l’Universitat de Limerick, per cursar, només amb juntament dues persones més el Màster específic en Traditional Irish Dance Performance. Aquest mateix any queda Tercera en els Mundials de dansa Irlandesa de la WIDA.

És a principis del 2013 que emprèn el seu propi projecte, ‘Mediterrània’ Escola de Dansa Irlandesa. La Betlem és una apassionada de l’ensenyament i és a través del seu bon humor i pedagogia, que transmet el seu amor per la dansa irlandesa.

“La dansa irlandesa és la meva vida, de joveneta vaig formar part de tots els grups existents actualment a Catalunya, i vaig decidir seguir formant-me a l’estranger. Sempre he estat lluitant per millorar en aquesta disciplina. Recordo una nena emocionada de 12 anys mirant Lord of the Dance al menjador de casa. Jo vull fer això, li vaig dir a la meva mare; el que no m’imaginava, és que un dia seria tercera del Món.” – Betlem Burcet

Celtic flow dancers: Propostes d’actuació

Celtic flow dancers és la nostra Companyia d’exhibició. Comptem amb dos propostes diferenciades d’espectacle, fem un viatge màgic des dels orígens de la dansa irlandesa fins a l’actualitat, amb música en viu i els nostres ballarins.