El nostre equip

Els professionals que formem Mediterrània, especialistes formats i apassionats de la cultura Irlandesa.

Professionals especialistes

Treballem amb un equip de professionals motivats per la metodologia que oferim a Mediterrània. És un equip jove i il·lusionat pel seu treball, que suma qualitat i valor a l’Escola. Dirigida per la Betlem Burcet juntament amb els professors Pau Molina i la Celi Graells. Hem crescut ballant, quan erem petits feiem els deures, tocavem el piano i miravem el rellotge ansiosos per veure quan faltava per anar a dansa. Vam aprendre totes les disciplines però desde el moment que vam conèixer la Dansa Irlandesa que vam sentir  un amor a primera vista, no sabiem fins a quin punt canviaria les nostres vides.

Un equip transparent

La comunicació ràpida i directa entre els professors, afavoreix el seguiment de les classes i permet prendre decisions de forma àgil i concisa. Els professors s’ adapten a les necessitats i objectius de cada alumne garantint una dinàmica positiva i engrescadora en l’evolució de cadascun, treballant sempre amb un tracte proper. els alumnes podran disposar dels balls i coreografies que es fan a classe per tal de poder repassar a casa i també facilitem el fet de poder recuperar classes de forma pactada.

Evolució en la formació

A la Universitat les nostres vides es van separar i quan ens vam retrobar vam tornar a ballar de nou. Des d’aleshores la nostra lluita incansable ha sigut viatjar a Irlanda a formar-nos periòdicament com a professionals de la dansa irlandesa per tal de rebre i importar una educació d’excel.lencia que apliquem a la nostra  Oferta Educativa.  El conjunt de les nostres experiències de vida forma un equip incansable i amb tants recursos diversos, que ens permet adaptar el professor a cada curs segons la formació i experiència d’aquest, i així fomentar la interacció contínua entre les nostres àrees per tal de donar una formació integral a l’alumne.

Docència exemplar

La nostra vocació i la passió dels nostres alumnes es tradueix en unes classes exemplars . Volem apropar-vos la cultura Irlandesa i ho volem fer amb qualitat, gaudim molt plegats i aquesta motivació és la que implica a persones de totes les edats i families senceres a formar part del  el nostre projecte. Pots descarregar el nostre fulletó de cursos 2017 aquí.

Els membres de l’Equip Mediterrània

Aquí trobaràs les persones que formem l’Escola, en els nostre diferents camps d’acció i departaments, a més de serveis addicionals que oferim als nostres alumnes (fisioteràpia, dietètica, etc).

Betlem Burcet

Direcció

(Bescanó, 1987) Desde els 4 anys s’ha format en dansa clàssica, caràcter, claqué, flamenc i dansa catalana. Fa més de 10 anys que es dedica a la docència tan en els àmbits de la música com en la dansa. Màster en Dansa irlandesa per l’Universitat de Limerick. Professora de Primària del Departament d’Ensenyament. Grau mitjà de música en l’Especialitat de piano. Cursos de formació continuada a Irlanda, França i Anglaterra amb els professors de diversos espectacles com Lord of the dance i Riverdance com d’Espectacles com Riverdance, Fusion Fighters o Prodijig. Alumne de l’escola Michael Ryan de Tipperary, Irlanda. Directora de l’Escola Mediterrània de dansa irlandesa i encapçala el projecte de la companyia de dansa.

Celi Graells

Professora

(Olot, 1985) Des dels 6 anys s’ha format en diferents disciplines artístiques: gimnàstica rítmica, teatre, arts plàstiques i posteriorment dansa irlandesa, dansa clàssica i dansa catalana. Postgrau en moviment i educació per l’Institut del Teatre. Nivell C1.2 d’anglès per la Universitat de Vic. Cursos de formació continuada: dansa irlandesa amb professors de Riverdance, Prodijig i Fusion Fighters. Formació en curs, CFGS en educació infantil i cursos d’ estimulació musical amb Dàmaris Gelabert. Professora de Mediterrània Escola de dansa irlandesa, tant de la vessant de dansa com d’anglès per nens i per adults.

Pau Molina

Professor

(Arbúcies, 1987) Des dels 4 anys s’ha format en disciplines artístiques com danses d’arrel tradicional, dansa clàssica i contemporània, arts plàstiques i teatre. Màster en Dansa Irlandesa per la Universitat de Limerick (Irlanda). Llicenciat en Psicologia per la Univeristat de Girona. Certificat B2 d’anglès per la Universitat de Cambridge. Curs d’estimulació musical amb Dàmaris Gelabert. Monitor en el lleure per l’escola Galligans. Formació continuada en dansa irlandesa amb professors de grans espectacles com Lord of the Dance, Riverdance i Prodijig. Actualment docent a Mediterrània escola de dansa irlandesa i al Jardí Artístic (Iniciatva conjuta del Galliner, l’Escola de Música Moderna de Girona i l’escola Municipal d’Art de Girona).

Sandra Carbonero

Organització

S’inicia en la dansa irlandesa l’any 2001 a Limerick, Irlanda; a càrrec de la professora Rosaleen Nolan de l´escola Scoil Uí Nualláin. Tornant a Barcelona a l´any 2003, comença a ballar amb tots els grups en actiu d’aquell moment, ampliant el seu coneixement sobre Ceilidh i més endavant iniciant-se en el ball solo. L´any 2011 comença a participar dels Campionats Europeus a diversos països: Holanda, Anglaterra, Irlanda, Alemanya etc. Actualment i des de l’any 2015 forma part de l’escola Mediterrània de dansa irlandesa a Catalunya, essent una cultivada ballarina, un gran actiu per l’escola quan a tasques organitzatives i burocràtiques i una entranyable companya per a tots.

Carlota Sala

Cultiu del cos i Nutrició

S’inicia en la dansa irlandesa l’any 2011 a Barcelona. Anteriorment havia realitzat claqué durant 3 anys. Ha participat en festes celtes i festivals diversos i actualment i des de l’any 2016 forma part de la Mediterrània escola de dansa irlandesa de Catalunya, essent el punt de referència dels ballarins interessats en el cultiu del cos i la salut.

Cristo Camara

Benestar Físic

S’inicia en la dansa irlandesa l’any 2011 a Barcelona, ha viatjat a Irlanda, Alemanya, Holanda per diverses competicions internacionals. Alhora ha participat en festes celtes i exhibicions tals com el festival Catalunya Celta, la diada de st.Patrici, CC.Formiga Martinenca entre altres. Desde el setembre 2016 forma part de la Mediterrània escola de dansa irlandesa de Catalunya essent el punt de referència dels ballarins en la seva preparació física per tal d’estar en plena forma i poder seguir així desenvolupant activament l’aprenentatge de la dansa irlandesa.