El nostre equip

Els professionals que formem Mediterrània, especialistes formats i apassionats de la cultura Irlandesa.

Professionals especialistes

Mediterrània és liderada per la Betlem Burcet i un seguit de professionals de la docència, amb perfils diferenciats i especialistes en Dansa Irlandesa. L’equip s’organitza segons la formació i experiència de cada professor i es fomenta la interacció contínua entre aquestes àrees per tal de donar una formació integral a l’alumne.

Una docència exemplar

La implicació dels professors, els tutors i els seus alumnes, així com la seva vocació i especialització, es tradueix en un exercici exemplar de la docència. Volem apropar-vos la cultura Irlandesa i ho volem fer amb qualitat. Pots descarregar el nostre fulletó de cursos 2017 aquí.

Evolucionant la formació

L’evolució dels passos fa que constantment fem formacions i estades a Irlanda, on obtenim una educació d’excel.lència que podem aplicar a la nostra oferta educativa, amb cursos i tallers per tot tipus de persones i perfils.

Un equip transparent

La comunicació ràpida i directa entre els professors, així com amb la resta de personal, afavoreix el seguiment de l’alumne i permet prendre decisions de forma àgil i concisa, per garantir una dinàmica positiva en l’evolució de cadascun d’ells. Treballem sempre amb un tracte proper, que contribuirà a millorar aquesta dinàmica.

Més informació

Si vols més detalls sobre els cursos i tallers, l’escola, on trobar-nos, inscripcions, materials, com venir a provar una classe, etc. pots consultar la nostra pàgina d’informació bàsica.

Els membres de l’Equip Mediterrània

Aquí trobaràs les persones que formem l’Escola, en els nostre diferents camps d’acció i departaments, a més de serveis addicionals que oferim als nostres alumnes (fisioteràpia, dietètica, etc).

Betlem Burcet

Direcció

(Bescanó, 1987) Desde els 4 anys s’ha format en dansa clàssica, caràcter, claqué, flamenc i dansa catalana. Fa més de 10 anys que es dedica a la docència tan en els àmbits de la música com en la dansa. Màster en Dansa irlandesa per l’Universitat de Limerick. Professora de Primària del Departament d’Ensenyament. Grau mitjà de música en l’Especialitat de piano. Cursos de formació continuada a Irlanda, França i Anglaterra amb els professors de diversos espectacles com Lord of the dance i Riverdance com d’Espectacles com Riverdance, Fusion Fighters o Prodijig. Alumne de l’escola Michael Ryan de Tipperary, Irlanda. Directora de l’Escola Mediterrània de dansa irlandesa i encapçala el projecte de la companyia de dansa.

Celi Graells

Professora

(Olot, 1985) Des dels 6 anys s’ha format en diferents disciplines artístiques: gimnàstica rítmica, teatre, arts plàstiques i posteriorment dansa irlandesa, dansa clàssica i dansa catalana. Postgrau en moviment i educació per l’Institut del Teatre. Nivell C1.2 d’anglès per la Universitat de Vic. Cursos de formació continuada: dansa irlandesa amb professors de Riverdance, Prodijig i Fusion Fighters. Formació en curs, CFGS en educació infantil i cursos d’ estimulació musical amb Dàmaris Gelabert. Professora de Mediterrània Escola de dansa irlandesa, tant de la vessant de dansa com d’anglès per nens i per adults.

Pau Molina

Professor

(Arbúcies, 1987) Des dels 4 anys s’ha format en disciplines artístiques com danses d’arrel tradicional, dansa clàssica i contemporània, arts plàstiques i teatre. Màster en Dansa Irlandesa per la Universitat de Limerick (Irlanda). Llicenciat en Psicologia per la Univeristat de Girona. Certificat B2 d’anglès per la Universitat de Cambridge. Curs d’estimulació musical amb Dàmaris Gelabert. Monitor en el lleure per l’escola Galligans. Formació continuada en dansa irlandesa amb professors de grans espectacles com Lord of the Dance, Riverdance i Prodijig. Actualment docent a Mediterrània escola de dansa irlandesa i al Jardí Artístic (Iniciatva conjuta del Galliner, l’Escola de Música Moderna de Girona i l’escola Municipal d’Art de Girona).

Sandra Carbonero

Organització

S’inicia en la dansa irlandesa l’any 2001 a Limerick, Irlanda; a càrrec de la professora Rosaleen Nolan de l´escola Scoil Uí Nualláin. Tornant a Barcelona a l´any 2003, comença a ballar amb tots els grups en actiu d’aquell moment, ampliant el seu coneixement sobre Ceilidh i més endavant iniciant-se en el ball solo. L´any 2011 comença a participar dels Campionats Europeus a diversos països: Holanda, Anglaterra, Irlanda, Alemanya etc. Actualment i des de l’any 2015 forma part de l’escola Mediterrània de dansa irlandesa a Catalunya, essent una cultivada ballarina, un gran actiu per l’escola quan a tasques organitzatives i burocràtiques i una entranyable companya per a tots.

Carlota Sala

Cultiu del cos i Nutrició

S’inicia en la dansa irlandesa l’any 2011 a Barcelona. Anteriorment havia realitzat claqué durant 3 anys. Ha participat en festes celtes i festivals diversos i actualment i des de l’any 2016 forma part de la Mediterrània escola de dansa irlandesa de Catalunya, essent el punt de referència dels ballarins interessats en el cultiu del cos i la salut.

Cristo Camara

Benestar Físic

S’inicia en la dansa irlandesa l’any 2011 a Barcelona, ha viatjat a Irlanda, Alemanya, Holanda per diverses competicions internacionals. Alhora ha participat en festes celtes i exhibicions tals com el festival Catalunya Celta, la diada de st.Patrici, CC.Formiga Martinenca entre altres. Desde el setembre 2016 forma part de la Mediterrània escola de dansa irlandesa de Catalunya essent el punt de referència dels ballarins en la seva preparació física per tal d’estar en plena forma i poder seguir així desenvolupant activament l’aprenentatge de la dansa irlandesa.