Companyia Artística

La nostra Companyia d'exhibició que us farà viure un viatge màgic des dels orígens de la Dansa Irlandesa fins a l’actualitat

La Companyia Artística Celtic Flow dancers és una formació catalana de ballarins de Dansa Irlandesa fundada el 2013 al nostre país, nascuda a partir d’una proposta d’actuació conjunta amb el conegut grup de música celta Invernàlia Folk.

La professionalitat del grup ens convida a gaudir d’una divertida vetllada on tothom podrà escoltar i fins i tot ballar al trepidant ritme de la música folk celta.

Ballarins formats a Mediterrània

Tots els membres de la Companyia han realitzat la formació oficial a Mediterrània escola de dansa irlandesa a Catalunya, a més de disposar d’altres estudis a nivell musical, artístic i/o escènic.

Invernàlia Folk

El grup de música Invernàlia nascut a Santa Coloma de Gramenet l’any 2009, amb la combinació de diversos instruments tradicionals. Ens ofereix un ampli repertori de temes d’arrel tradicional i d’autor de diverses nacions celtes, principalment d’Irlanda, Escòcia i Astúries.

Propostes de la Companyia

Comptem amb dues propostes diferenciades d’espectacle, fem un viatge màgic des dels orígens de la dansa irlandesa fins a l’actualitat, en petit format o en gran format amb grup de música en viu.

Membres

Betlem Burcet

(Bescanó, 1987) Des dels 4 anys s’ha format en dansa clàssica, caràcter, claqué, flamenc, dansa catalana i des dels 15 en dansa irlandesa. Màster en Dansa irlandesa per la Universitat de Limerick (Irlanda) . Formació teatral al Galliner de Girona. Grau mitjà de música en l’Especialitat de piano del Conservatori Isaac Albéniz de Girona i Magisteri en Educació Musical. Ballarina a la Riverdance summerschool al Trinity College de Dublin. S’ha format amb el prestigiós coreògraf internacional Michael Ryan. Ballarina amb artistes de la música celta : Carlos Núñez, Luar na Lubre, Celtas Cortos. Slàinte, Invernàlia. Participa de Workshops amb Breándan de Gallai , Joanne Doyle de Riverdance i Alan Kenefick de Prodijig. Assoleix diversos títols en competicions d’àmbit internacional del món de la dansa irlandesa. Fundadora, formadora, ballarina,coreògrafa i directora de l’Escola Mediterrània de dansa irlandesa a Catalunya i encapçala el projecte de la Companyia de dansa Mediterrània irish dance.

Pau Molina

(Arbúcies, 1987) Des dels 4 anys s’ha format en disciplines artístiques com danses d’arrel tradicional, dansa clàssica i contemporània, arts plàstiques i teatre. Ballarí des del 2004. Ha participat en formacions artístiques com el grup de música Parada Kardia-k, màgic Gus i duet de ball conjuntament amb Betlem Burcet. Màster en Dansa Irlandesa per la Universitat de Limerick (Irlanda) 2016. Format a la Mediterrània escola de dansa irlandesa des de l’any 2010 és membre de la Companyia des del 2013. Participa de Workshops amb Alan Kenefick de Prodijig i altres. Assoleix diversos títols en competicions d’àmbit internacional del món de la dansa irlandesa, com un 5é lloc en els passats mundials de Brighton (Anglaterra). És formador en els àmbits de la llengua anglesa. el moviment i la dansa.

Celi Graells

(Olot, 1985). Des dels 6 anys realitza gimnàstica rítmica, dansa, teatre, arts plàstiques i balls populars. Formada a la Mediterrània escola de dansa irlandesa des de l’any 2010 és membre de la Companyia des del 2013. Cursa Postgrau “Moviment i Educació” a l’Institut del Teatre de Vic. Participa de Workshops amb Breándan de Gallai , Joanne Doyle de Riverdance i Alan Kenefick de Prodijig, entre d’altres. Realitza diverses actuacions amb artistes de renom com Carlos Núñez. Assoleix diversos títols en competicions d’àmbit internacional del món de la dansa irlandesa i és formador.

Raquel Hereu

(Barcelona, 1994). Des dels 5 anys realitza dansa en diverses modalitats, es titula en dansa aeròbica el 2011 i es forma en diverses disciplines artístiques complementàries com són el teatre, la interpretació i cant que la portaran a participar d’espectacles Musicals (“ La Botiga dels horrors”). Interessada en les danses tradicionals catalanes forma part d’un Esbart Dansaire. S’incorpora a la Mediterrània escola de dansa irlandesa a l’any 2013 És membre de la Companyia des de l’any 2014 Assisteix a Workshops de perfeccionament i assoleix diversos títols en competicions d’àmbit internacional del món de la dansa irlandesa. Realitza diverses actuacions amb artistes de renom com Carlos Núñez.

Gabriel Dachin

(Sant Joan de Mollet, 1999). Des dels 11 anys realitza estudis de dansa en diversos estils i principalment en dansa contemporània i clàssica. Fa Teatre juvenil i es forma com a ballarí a la Mediterrània escola de dansa irlandesa des de l’any 2011. És membre de la Companyia des del 2013. Participa de Workshops amb Cesc Gelabert, la Cia. Mai Pelo i altres. Realitza diverses actuacions amb artistes de renom com és Carlos Nuñez. Assoleix diversos títols en competicions d’àmbit internacional del món de la dansa irlandesa.

Anna Ros

(Anglès, 1985) Grau professional de violí del conservatori Isaac Albèniz de Girona. Formada a la Mediterrània escola de dansa irlandesa des de l’any 2011 i perfeccionada amb professors del més alt nivell com Breandan de Gallai, Joanne Doyle, i Derbhla Lennon. Simultàniament, assoleix títols internacionals en les competicions que assisteix i segueix formant-se en aquest àmbit amb molt d’entusiasme.

Músics

David Lafuente: Flauta irlandesa, Bodhrán i culleres
Víctor Fernández: Uilleann pipes, Whistles i gaita gallega
Raül Fernández: Whistles, uilleann pipes, bodhrán i gaita asturiana
Nacho Gálvez: guitarra acústica
Dídac Pedrero: Contrabaix