Contacte

El nostre sistema de Contacte online permet consultar horaris, cursos, resoldre dubtes, i demanar disponibilitat per assistir a una classe. Si no tenim cap curs en la localització desitjada, inclourem la seva petició a la llista d’espera. Consulteu les nostres ubicacions aquí, a la pàgina de cada curs s’especifica dia i hora.

Reviseu el formulari específic en cada cas, per Alumnes (particulars) o bé per Escoles, Institucions o Associacions.

Recordeu que també podeu contactar-nos per correu per a qualsevol consulta a info@mediterraniaescola.cat o per telèfon al +34 637 579 754.

Inscripcions d’Alumnes

Per aquells alumnes que desitgen inscriure’s als nostres cursos de Dansa Irlandesa o Anglès, a més de a les diferents activitats, cal omplir el formulari d’inscripció i enviar-nos un correu electrònic a info@mediterraniaescola.cat per a confirmació. Us donarem resposta amb la minima brevetat possible.

Escoles i institucions

Per a les escoles, institucions o assocacions que desitgen més informació o contractació de a recursos, tallers o propostes de la Companyia Celtic Flow Dancers, ompliu el formulari i envieu-nos un correu electrònic a info@mediterraniaescola.cat per a confirmació. Us donarem resposta amb la minima brevetat.