La Dansa Irlandesa

La dansa irlandesa atrau gent de totes les edats i de totes les cultures. Es calcula que més de 800.000 persones al món practiquen diàriament aquesta combinació d’exercici físic, gaudi estètic i socialització. La seva expansió pels cinc continents ha estat vertiginosa durant els darrers vint anys i actualment gaudeix d’una forta implantació i de ressò mediàtic als Estats Units, a Austràlia, a Sud Àfrica, a Rússia i als països del nord i centre d’Europa. Descobreix les seves modalitats amb nosaltres!

Irish Dance Performance

Anualment es celebren més de 1500 competicions, a més de 55 països. Aquesta dimensió competitiva és, en bona mesura, responsable de l’evolució artística del gènere i de l’augment del nivell necessari per a formar part d’alguna de les moltes companyies de dansa irlandesa presents als circuits internacionals de dansa.

El Sean Nos

El Sean nos, ball de sabata dura provinent de la zona de Connemara, res demostra que sigui la dansa irlandesa antiga sinó un estil més de tants dins l’illa. S’assembla considerablement al claqué i és un ball d’improvisació.

Irish Step Dance

El més majoritari, és el ball individual, Irish Step Dance, una pràctica esportiva d’alta competició que aspira al reconeixement olímpic, i que es va popularitzar mundialment arrel de l’èxit global dels espectacles Riverdance i Lord of the Dance.

Ceilidh i set dance. Ball social

El ball social, Ceilis ballat amb sabata tova i amb grup, dins d’aquest hi ha el ceilis de competició i el ball popular, que es pot ballar en un pub. El Set dance és un ball grupal de sabata dura amb infinites combinacions, el set dance és apte per totes les edats i es balla en forma de quadrilles.

Descobreix la Dansa Irlandesa amb els nostres cursos

Alguns dels nostres cursos de dansa, per a tot tipus de persones, edats i perfils. Si tens qualsevol dubte o consulta pots contactar amb nosaltres aquí.

Celtic Flow Dancers: Propostes

Celtic Flow Dancers és la nostra Companyia d’exhibició. Comptem amb dues propostes diferenciades d’espectacle, fem un viatge màgic des dels orígens de la dansa irlandesa fins a l’actualitat, en petit o en gran format amb grup de música en viu.